Organisatie

raad van advies

BolsiusLucas Bolsius – Voorzitter (burgermeester van Amersfoort)
Stef JaskeStef Jaske – Bestuurslid, (Directeur vastgoed Heijmans)
NijhofJan Nijhof – Bestuurslid, vertegenwoordiger grotere bedrijven (directeur Nijhof Bouw en Woonwaren)

 

AalbersPieter Aalbers – Bestuurslid, vertegenwoordiger zakelijk toerisme (directeur The Attention Group B.V.)
Walrick HalewijnWalrick Halewijn – Bestuurslid, vertegenwoordiger Binnenstad/MKB
DekimpeRonald de Kimpe – Intendant (VODW Marketing te Leusden)

Citymarketingbureau

Op het citymarketingbureau, gevestigd aan de Eemlaan in het Oliemolenkwartier van Amersfoort, werkt het team hard om Amersfoort en omgeving op de kaart te zetten:

MH AC Dennis Sille 2Dennis Sille – Citymarketeer Dennis werkt sinds 2008 met hart en ziel aan het opzetten van het citymarketingbeleid in Amersfoort. Met een achtergrond in marketing, reclame en media geldt hij als een van de meest ervaren citymarketeers van Nederland. Dennis koppelt meetbare resultaten aan innovatieve en creatieve marketingstrategieën. Dennis op Twitter: @amersfoort_cm
Alex Alexander Smeenk Citymarketing Regio AmersfoortAlex Smeenk – Sinds 12 juni 2017 heeft Stichting Citymarketing Regio Amersfoort een nieuw teamlid, online marketeer Alex Smeenk. Alex studeerde Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als adviseur online communicatie & marketing heeft hij 7 jaar bij Kwintes gewerkt. Hij wil deze ervaring meenemen en inzetten om de stad Amersfoort nog beter op de kaart te zetten. Als allrounder zal hij zich met de verschillende online campagnes bezighouden.
02-02-2017, foto Bram PetraeusMarlies Peters – Marlies is werkzaam als bureaucoördinator binnen de stichting. Ze is verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen, bijeenkomsten en presentaties. Ook ontlast ze de marketeers en campagneleiders, zodat deze meer tijd hebben voor hun werkzaamheden en contact met partners.  Met ervaring op het gebied van recreatie, communicatie en management biedt ze een hoge toegevoegde waarde aan het team van Citymarketing Amersfoort.
02-02-2017, foto Bram PetraeusEsther Settels – Esther is betrokken bij diverse campagnes van Citymarketing Amersfoort, in het bijzonder Tijd voor Amersfoort en Wonen in regio Amersfoort. Eerder werkte Esther ruim 3,5 jaar met veel plezier bij Frankwatching, de grootste online community met artikelen, video’s, trainingen en webinars over online trends. Ze was eindredacteur, communitymanager en contentmarketeer.
Martijn Pas – Martijn heeft zich in april 2017 bij ons team gevoegd. Daarvoor studeerde hij Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht en werkte hij als allround marketeer aan de Nederlandstalige promotie voor grote buitenlandse festivals (Sziget, EXIT en meer). Voor Citymarketing Amersfoort houdt hij zich voornamelijk bezig met de uitvoering, analyse en rapportage van diverse online campagnes.

 

 

2 reacties op Organisatie

De reactiemogelijkheid is gesloten.