4000 volgers op Instagram bereikt

Het Instagram-account Tijd voor Amersfoort wordt door meer dan 4000 mensen gevolgd. In een jaar tijd is dat aantal meer dan verdubbeld: in april vorig jaar stond de teller nog op 1500. Op Instagram plaatst Stichting Citymarketing regio Amersfoort in samenwerking met inwoners, bloggers en fotografen foto’s en video’s van de stad.

Het eerste bericht van Tijd voor Amersfoort verscheen begin 2015, waarna het account gestaag groeide. Inmiddels vind je er niet alleen de mooiste beelden van de stad en regio, maar ook tips voor hotspots, plaatjes uit de natuur en uiteenlopende huizen. De berichten inspireren bewoners én bezoekers om Amersfoort te gaan ontdekken.

Instagram take-overs

Blogger Evelyne de Jong deelt deze maand op het Instagram-account haar favoriete hotspots in Amersfoort. Ze nam het stokje over van ‘stadsvraagbaak’ Femke van Dinther. Citymarketing regio Amersfoort werkt sinds 2016 samen met bloggers en fotografen op Instagram. Eerder werd de take-over verzorgd door fotograaf Mitchel Lensink en bloggers Naline Roodbeen (Stop and Stare) en Fleur Smit (Fleur Sophia).