Afscheid Alexander Smeenk

Persoonlijk bericht, geschreven door Alexander Smeenk

Mijn tijd bij Citymarketing Amersfoort zit er bijna op! Eind december ga ik uit dienst. Bijna 4 jaar lang heb ik met veel overtuiging en enthousiasme gewerkt om ‘mijn’ Amersfoort nóg beter op de kaart te zetten. Nu is het voor mij tijd om alles op een rijtje te zetten en na te denken over de volgende stap die ik wil gaan zetten in mijn loopbaan. 

Ik wil waarschijnlijk niet verder als échte online marketeer, maar ik wil wel heel graag iets doen waarbij ik met mensen kan werken en mensen kan helpen. Samenwerken, coachen, coördineren, organiseren, dat zijn dingen die ik graag doe en de laatste jaren het liefst deed bij Citymarketing. Ik ben benieuwd waar mij dat gaat brengen. Ondanks dat ik het lastig en jammer vind om weg te gaan bij Citymarketing, heb ik ook veel zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik heb de afgelopen 3,5 jaar met zoveel mensen plezierig samengewerkt, bij deze wil ik iedereen daarvoor bedanken. En helemaal de leuke collega’s waarmee ik Amersfoort op de kaart mocht zetten!

P.S. Het is gelijk een afscheid van ons mooie kantoorpand, wat wij als Citymarketing eind december helaas moeten verlaten.