Citymarketing Amersfoort ontvangt meer dan 65 relaties tijdens Rabobank Amersfoort Jazz

Afgelopen vrijdag 9 juni heeft Stichting Citymarketing Regio Amersfoort een relatie-evenement georganiseerd, tijdens Rabobank Amersfoort Jazz. Het evenement was onderdeel van de zakelijke campagnes Locatie Amersfoort en Amersfoort Business. Meer dan 65 personen waren aanwezig om te genieten van het jazzfestival én van de stad.

Voor het relatie-evenement waren bedrijven uit regio Amersfoort, stakeholders, HOST (Hotel Overleg Samenwerking Toerisme) en congresorganisatoren uitgenodigd om op een informele manier te netwerken.

Diner Stadscafé De Observant
De gasten werden ontvangen in Stadscafé De Observant met een goed verzorgd walk-in diner. Vanuit de Gemeente Amersfoort werd er een welkomstwoord gehouden door wethouder Willem-Jan Stegeman. Daarna vertelde directeur Alexander Beets van Rabobank Amersfoort Jazz over het festival en de ambities voor de komende jaren. Vervolgens konden de deelnemers onder begeleiding van enthousiaste gidsen het centrum van Amersfoort ontdekken en genieten van optredens op diverse locaties.

Over Locatie Amersfoort en Amersfoort Business
Middels de campagne Locatie Amersfoort wordt vanuit de Gemeente Amersfoort en de stakeholders uit de regio sinds 2016 ingezet op het aantrekken van meer (inter)nationale congressen. De campagne Amersfoort Business heeft tot doel het aantrekken en het behouden van ondernemingen.