Citymarketing ondersteunt Amersfoortse ondernemers

Amersfoortse ondernemers hebben het moeilijk in deze tijden. Gelukkig zorgen moeilijke tijden ook voor een boost aan creativiteit en gave initiatieven. Zo bezorgen steeds meer restaurants én winkeliers thuis en/of kun je tegoedbonnen kopen. En je kunt bijvoorbeeld online films kijken in plaats van in het theater. Citymarketing Amersfoort ondersteunt al deze initiatieven. 

Citymarketing heeft al deze initiatieven gebundeld op het eigen platform Visit Amersfoort. Hier verzamelen we, samen met onze gastblogger Christel, alle mooie initiatieven van Amersfoortse ondernemers en instellingen. Op deze manier steunen wij de Amersfoortse ondernemers én kun jij dat ook doen. Citymarketing Amersfoort zoekt hierbij de samenwerking op met verschillende partijen, zoals ondernemers en instellingen, maar ook met Steun Horeca Amersfoort.

Het begon met één blog, maar gezien het aantal initiatieven wat we tegenkomen én waarmee ondernemers of inwoners bij ons komen hebben we meerdere pagina’s op de website Visit Amersfoort gemaakt. We zien dat mensen de website steeds vaker bezoeken, en ook meer dan één keer, bijvoorbeeld om een lekker restaurant uit te zoeken. Ben je benieuwd naar alle onderwerpen? Lees dan snel verder!

Haal je lievelingsrestaurants in huis

Nu de zon zo zalig schijnt voelt het soms een beetje onwerkelijk dat je niet naar de stad kunt fietsen om de lente te vieren op een terrasje, of fijn samen uit eten kunt gaan. En hoewel dat nu toch écht de realiteit is, wil het niet zeggen dat je niet kunt genieten van alle heerlijkheden die Amersfoort te bieden heeft. Bij steeds meer horeca kun je kiezen voor afhalen of thuisbezorgen. Ook zijn er restaurants waar je een tegoedbon kunt kopen om later te verzilveren. Support Amersfoortse Horeca.

Amerfsoortse winkeliers bezorgen bij jou thuis

Een middagje winkelen zit er helaas eventjes niet in. Om je toch van dienst te kunnen zijn kiezen steeds meer Amersfoortse winkeliers ervoor om je aankopen thuis te bezorgen. Allemaal op een veilige manier, waarbij de nodige maatregelen uiteraard in acht worden genomen. Amersfoortse winkeliers bezorgen bij jou thuis.

Tips van locals tegen verveling

Nu we plotseling zoveel thuis zijn is het soms lastig om je te vermaken. Netflixen, Instagrammen en een telefoontje naar je ouders, het houdt je maar eventjes bezig. Gelukkig zijn er allemaal creatieve ideeën van Amersfoortse instellingen om vermaak digitaal in huis te halen. Tips van locals tegen verveling.

Heb je, of ken je, zelf een initiatief wat niet mag ontbreken in deze lijstjes? Mail ons dan op [email protected].