Deel uw idee voor Koningsdag 2019 met de organisatie

De Koninklijke familie komt tijdens Koningsdag 2019 naar Amersfoort! De gemeente Amersfoort is hiervoor al bezig met de eerste voorbereidingen en ook Stichting Citymarketing Regio Amersfoort werkt hieraan mee. Maar ook u kunt meewerken aan de feestelijke viering door uw ideeën te delen met de organisatie. Dit kan door een mail te sturen naar koningsdag@amersfoort.nl, liefst vóór maandag 5 november, of door op die dag de ideeënmarkt te bezoeken.

Burgemeester Bolsius geeft een aantal tips: “Koningsdag draait in essentie altijd om ontmoeting: niet alleen met de Koninklijke familie, maar ook met elkaar! Dit zal in de samenstelling van het programma zeker een rol spelen. Daarom zijn we ook benieuwd naar ideeën die een relatie leggen tussen Koningsdag en andere evenementen. Ik hoop in ieder geval veel mensen te ontmoeten bij de ideeënmarkt.”

De ideeënmarkt waar de burgemeester het over heeft, wordt op maandag 5 november gehouden in de Sint Joriskerk. Tussen 16.00 en 20.00 is er vrije inloop. Ook dit is een gelegenheid waar u uw ideeën voor bijvoorbeeld route, programma of bijdrage kenbaar kunt maken. Na de ideeënmarkt zal de organisatie aan de slag gaan met het programma. Meer informatie over de ideeënmarkt is te vinden op de website van Gemeente Amersfoort.

Foto door: Frank van Beek / Provincie Utrecht