Naamgenoten gratis naar Amersfoort

Naamdragers Amersfoort gezocht

Heet u ‘Amersfoort’ of ‘Van Amersfoort’? Dan is de kans groot dat u binnenkort met uw naamgenoten gratis geniet van een dagje Amersfoort. Mensen met deze achternamen worden binnenkort in de watten gelegd in de gelijknamige stad. Een stadswandeling door de historische binnenstad inclusief lunch staat op het programma. De mensen achter de website van Tijd voor Amersfoort bedachten de unieke actie. Meer informatie is te vinden op www.tijdvooramersfoort.nl/van-amersfoort.  

Hoe de actie in zijn werk gaat? Ga naar www.tijdvooramersfoort.nl/van-amersfoort en vul uw naam en e-mailadres in. U kunt ook uw voorkeur voor dag en/of weekend aangeven. Uit alle inzendingen wordt een dag gekozen waarop de meeste mensen beschikbaar zijn. Zodra de datum bekend is, wordt u per e-mail geïnformeerd en kunt u vervolgens gratis gaan genieten van een dagje Amersfoort.

Ook mensen met een variatie op de naam ‘Amersfoort’ of ‘Van Amersfoort’ zijn welkom om zich aan te melden. Denk daarbij aan een naam als ‘Van Amersfoorth’.

Over Amersfoort

Amersfoort heeft een prachtig historisch centrum. De stad is al meer dan 750 jaar oud; in 1259 kreeg Amersfoort stadsrechten. De twee stadsmuren zijn nog steeds zichtbaar in het stratenpatroon en in monumenten zoals de Kamperbinnenpoort, de Koppelpoort en de Monnikendam. In de hele stad voelt u de historie, terwijl de dynamiek van alledag gewoon doorgaat. Een stadswandeling is een aanrader, maar ook winkelen of uitgaan krijgt extra sfeer met de historische charme van de stad.

Andere achternaam

Heeft u niet de achternaam ‘Amersfoort’ of ‘Van Amersfoort’, maar wilt u toch genieten van de historische stad? Maak dan gebruik van de Amersfoort Citycard. Informatie over bezienswaardigheden, fiets- en wandelroutes en de Amersfoort Citycard kunt u verkrijgen via www.tijdvooramersfoort.nl of bij VVV Amersfoort, gelegen in het centrum van de stad. U kunt hen ook bezoeken op www.vvvamersfoort.nl.

Naamgenoten gratis naar Amersfoort