Nieuwe stagiair: Richard Hol

Vanaf september is de Stichting Citymarketing Amersfoort weer een stagiair rijker. Ditmaal is het  derdejaars communicatiestudent Richard Hol. Voor een periode van vijf maanden versterkt Richard het team en doet hij zoveel mogelijk ervaring op.


Richard: “Na een lange zoektocht naar zowel een leerzame én leuke stage ben ik uitgekomen bij Citymarketing Amersfoort. Zeker aangezien ik geboren en getogen ben in Amersfoort, maakt het me dan ook erg trots dat ik mee mag werken aan het op de kaart zetten van Amersfoort. Daarnaast heb ik altijd al een voorliefde gehad voor marketing en online communicatie. Het lijkt mij daarom erg interessant om hier meer kennis over op te doen.

Op dit moment studeer ik communicatie aan de Hogeschool van Utrecht. Daarbij heb ik in de afgelopen twee jaar al enige online marketing ervaring opgedaan. Zo heb ik zorggedragen voor een online platform voor de duur van een half jaar en heb ik een prototype ontworpen voor het intranet van de Gemeente Utrecht. Deze ervaring zet ik graag in voor de werkzaamheden bij Stichting Citymarketing Amersfoort. Daarnaast hoop ik natuurlijk veel ervaring en kennis op te doen tijdens de stage.”