Nieuwe website voor Amersfoort Beste Hotelstad

“De beste Nederlandse hotelstad van 2015 is Amersfoort. Hotels in Amersfoort hebben samen de hoogste gemiddelde beoordeling van Nederland.” Dat meldt Trivago, de wereldwijde zoekmachine voor hotels op basis van beoordelingen. En om dat te vieren, is de website www.bestehotelstad.nl gelanceerd. Leuke en voordelige arrangementen om onze Keistad een keer te bezoeken!

Burgemeester Lucas Bolsius is enorm trots op het resultaat: “Onze waardering gaat uit naar de medewerkers van alle hotels in Amersfoort en omgeving. Zij Amersfoort Beste Hotelstadzetten zich dag en nacht in om het onze nationale en internationale gasten naar de zin te maken, wat bijdraagt aan de opmars van Amersfoort als toeristische bestemming. Onze stad en regio worden steeds meer ontdekt.”

Amersfoort scoort nationaal en internationaal steeds beter

Zo liet de Telegraaf recentelijk weten dat Amersfoort op plek 8 in de top 10 stedentrips staat en wordt Amersfoort door bezoekers van TripAdvisor hoog gewaardeerd als 1 van de 10 beste bestemmingen in Nederland. De stad staat in de ‘TripAdvisor Travellers Choice 2014’.

Uit in Amersfoort, beste hotelstad 2015