Ruim 150 eventprofessionals aanwezig bij ‘The Making of The Passion’!

Wat komt er allemaal kijken bij de organisatie van het grootste live event van Nederland? Tijdens een exclusief kijkje achter de schermen hebben woensdag 23 maart ruim 150 eventprofessionals hier antwoord op gekregen. ‘The Making of The Passion’ is een unieke samenwerking tussen MPI Nederland, Genootschap voor Eventmanagers, Locatie Amersfoort en JvN Congresmanagement.

De middag startte bij het NH Hotel waar de gasten werden verwelkomd door directeur marketing & communicatie NH, Jeroen Schaling. Lucas Bolsius, Burgemeester van Amersfoort werd als eerste gast geïnterviewd door de dagvoorzitter. Lucas Bolsius: “We hebben ons hard gemaakt om The Passion naar Amersfoort te halen en mede dankzij het Belgenjaar en de goede contacten met de organisatie, heeft dit ertoe geleid dat het nu eindelijk is gelukt”. Yordi Grutters, projectmanager Gemeente Amersfoort voegt hier aan toe: “Veel ondernemers en winkeliers zijn druk geweest met meedenken en organiseren van side events. We zijn trots op Amersfoort en alle handel. Je voelt de energie in de stad”.

Paul de Vos, projectmanager The Passion van EO/ KRO-NCRV en Maarten Lokven, operations manager van Loc7000 hebben gesproken over wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement van deze grootte. Zo wordt er gebruik gemaakt van nieuwe camera technieken, zijn er grote veranderingen in het script dit jaar en houdt een heel team van Loc7000 de veiligheid in de gaten. Aan het einde van de middag heeft de hele groep het Eemplein bezocht om de soundchecks op het podium mee te mogen maken. Hierna werd de middag afgesloten met een borrel bij het KAdE café op het Eemplein.