Stagiair Koen Rots stelt zich voor

Sinds 29 januari 2018 loopt communicatiestudent Koen Rots stage bij ons. Hij blijft een half jaar bij ons en gaat de campagnemanagers assisteren. Daarnaast heeft hij specifieke opdrachten vanuit zijn opleiding meegekregen. Wij zijn blij met zijn komst. Hieronder stelt Koen zich voor.

Rasechte keientrekker

“De komende twintig weken ga ik stage lopen bij Citymarketing regio Amersfoort. Als rasechte keientrekker vind ik het gaaf om bij te dragen aan de promotie van de stad. De bruisende historische binnenstad en gezellige sfeer maken mij een trouwe Amersfoort-fan. Ik zie mijn stage als een mooie mogelijkheid om die passie te verbinden met mijn vakgebied.

Ik studeer communicatie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. In dit tweede jaar van mijn studie heb ik veel geleerd op het gebied van online communicatie. Ook het schrijven van teksten is een groot aspect van de opleiding. Ik hoop mijn kennis bij Citymarketing in de praktijk te kunnen brengen. Daarnaast wil ik natuurlijk nog ontzettend veel leren op het gebied van communicatie. Ik hoop bij Citymarketing veel te leren over het draaien van verschillende campagnes en het maken van visuele en tekstuele content.”