Vacature: (city-)marketing & contentproductie

Citymarketing Amersfoort is op zoek naar een nieuwe collega. Kom jij het team versterken? Bekijk de vacature voor redacteur & online marketeer (fulltime).

UPDATE: in verband met voldoende reacties op de vacature is deze niet langer meer geopend. 

Steeds meer mensen weten Amersfoort te vinden. Trotse inwoners staan te popelen om hun verhaal te vertellen. Ga jij samen met de rest van het team Amersfoort nog beter op de kaart zetten?

Herken je jezelf hierin?

Vinden we bij jou de gouden combinatie van schrijf- én online marketingtalent? Dan heb je nu al onze aandacht! Je woont met veel plezier in de regio Amersfoort en broedt al op ideeën om het bereik verder te vergroten. Van het schrijven van een persbericht of websitetekst tot het optimaliseren van Instagram-advertenties: je draait je hand er niet voor om. Je neemt initiatief en houdt de ontwikkelingen in je vakgebied nauwlettend in de gaten. Humor is je niet vreemd en je vindt het leuk om je kennis over te brengen op interne en externe stakeholders. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met:

  • Online adverteren (bijvoorbeeld via Facebook & Instagram Ads, Google Ads, YouTube);
  • Contentmanagementsystemen zoals WordPress;
  • SEO;
  • en het aansturen van externe partijen.

Wat deze baan je oplevert

Vanuit ons opvallende pand vlakbij de binnenstad werkt Stichting Citymarketing regio Amersfoort met een klein hecht team dagelijks hard om de regio Amersfoort te promoten. Je spant je in voor alle campagnes, die we hieronder toelichten. Je krijgt gezellige collega’s en bent veel in contact met mensen en bedrijven uit stad en regio. Naast een uitdagende baan heb je de kans om je netwerk in de regio uit te breiden en je eigen ideeën direct uit te voeren. Het salaris sluit aan bij je opleidings- en ervaringsniveau.

‘Mensen die verliefd worden op Amersfoort. Daar doe ik het voor!’

Benieuwd hoe het is om te werken voor Citymarketing? Lees de blog van onze collega Alexander Smeenk.

Wat doet Citymarketing?

Citymarketing wil met collectieve marketing het sociaal-economisch klimaat in Regio Amersfoort bevorderen. Je gaat met ons werken aan verschillende campagnes:

  • Tijd voor Amersfoort: hoe verleiden we toeristen (int. + nationaal) om een bezoekje aan onze mooie regio te brengen? En houden we de eigen inwoners van de regio op de hoogte van alle activiteiten in stad en regio?
  • Locatie Amersfoort: hoe inspireren we eventmanagers om één van de locaties in Amersfoort te kiezen voor hun zakelijke bijeenkomsten?
  • Wonen en Werken in Regio Amersfoort: hoe verbinden we het bedrijfsleven aan jong talent?
  • Amersfoort Business: hoe zorgen we dat meer bedrijven en instellingen zich in Amersfoort (blijven) vestigen?

Zin in?

Stuur je motivatie en cv naar citymarketing@amersfoort.nl t.a.v. Marlies Peters. Vragen over de vacature? Bel dan gerust met 033-4698750.