Vacature: Online marketeer

eemhaven

Stichting Citymarketing regio Amersfoort is op zoek naar een nieuwe collega. Kom jij het team vanuit het midden van het land versterken? Bekijk de vacature voor Online marketeer (fulltime).

Online marketeer
Steeds meer mensen weten Amersfoort te vinden. Trotse inwoners staan te popelen om hun verhaal te vertellen. Ga jij samen met de rest van het team & de partners de regio nog beter op de kaart zetten?

Wat wij van onze nieuwe collega verwachten
Je woont met veel plezier in de regio Amersfoort en broedt al op ideeën om het bereik van citymarketing verder te vergroten. De gouden combinatie van schrijf- én online marketingtalent vinden we bij je terug! Van het schrijven van een persbericht tot het toelichten van online marketing-rapportages: je draait je hand er niet voor om. Zowel in een team als zelfstandig ben je een echte aanpakker. Je neemt initiatief en houdt de ontwikkelingen in je vakgebied nauwlettend in de gaten. Humor is je niet vreemd en je vindt het leuk om je kennis over te brengen op interne en externe stakeholders. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met:

 • SEO
 • SEA (Facebook Ads, Google AdWords, YouTube);
 • CMS’en zoals WordPress;
 • rapporteren bij & adviseren van collega’s;
 • en het aansturen van externe partijen.

Wat deze baan je oplevert (als je je best doet)
Vanuit ons opvallende pand in De Nieuwe Stad (vlakbij de binnenstad) werken we met een klein hecht team dagelijks hard om de regio Amersfoort te promoten. Je spant je in voor alle campagnes van de stichting (zie onder). Je collega’s zijn: directeur & citymarketeer, een online marketing specialist, content & communicatiespecialisten en een bureaumanager. Naast een uitdagende baan krijg je de kans om je netwerk in de regio uit te breiden en je eigen ideeën direct uit te voeren. Het salaris is in overleg en zal aansluiten bij je opleidings- en ervaringsniveau.

Wat doet Stichting Citymarketing regio Amersfoort?
Stichting Citymarketing Regio Amersfoort heeft tot doel door middel van collectieve marketing het sociaal-economisch klimaat in Regio Amersfoort te bevorderen. Dit wordt binnen de stichting gedaan door een aantal verschillende projecten/campagnes:

 • Tijd voor Amersfoort (richt zich op de inwoners van de stad en regio en op de recreant/dagjesbezoekers/individuele toerist)
 • Locatie Amersfoort (gericht op het zakelijk toerisme, bedrijfsevents en congressen in regio Amersfoort)
 • Wonen in de regio Amersfoort (hoe halen we nieuwe inwoners naar regio Amersfoort?)
 • Amersfoort Business (hoe bewegen we bedrijven uit andere regio’s om naar Amersfoort te verhuizen / hoe zorgen we dat de leegstand binnen kantoorpanden wordt verminderd)

Neem voor vragen contact op met bureaucoördinator Marlies Peters: mag.peters@amersfoort.nl/033-4698750.
Motivatie & begeleidende CV ontvangen we graag vóór 15 maart 2017 op mag.peters@amersfoort.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1 reactie op Vacature: Online marketeer

 1. Herman van der Meulen

  Hoi Marlies, mijn naam is Herman van der Meulen. Ik ben op dit moment werkzaam als restaurantmanager bij restaurant de Monnikendam in Amersfoort en ik heb een fulltime baan. Ik zou wel een uurtje of 10 per week kunnen missen om wat voor jullie te kunnen betekenen. Laat me maar weten of jullie er oren naar hebben.
  Met vriendelijke groet,
  Herman van der Meulen

De reactiemogelijkheid is gesloten.