Vacature: regiocoördinator (inter)nationaal toerisme (m/v)

Sinds 2016 werken ruim 15 gemeentes uit de regio Utrecht, de Utrechtse toeristische marketingorganisaties en de provincie Utrecht samen aan de (inter)nationale toeristische marketing van de regio Utrecht. Deze brede coalitie is hiermee ‘de spil’ in een actief toeristisch-recreatief netwerk, dat een duidelijke bijdrage levert aan economie, werkgelegenheid, voorzieningenniveau en leefbaarheid in de regio. Met gerichte campagnes en middelen worden bezoekers naar de regio Utrecht getrokken en krijgen ze relevante informatie aangereikt middels moderne marketingtechnieken. De betrokken partijen hebben hierin een initiërende, coördinerende en verbindende rol. Ter versterking van de bestaande marketingorganisaties in de regio, die hun expertise en netwerk inzetten.

Om de ambities uit de strategie 2018-2022 en het bijbehorende marketingplan voor de komende jaren te kunnen waarmaken, is de regio Utrecht op zoek naar een ervaren, zelfstandige en ondernemende:

REGIOCOÖRDINATOR (INTER)NATIONAAL TOERISME (M/V)
32-40 uur

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Om van deze uitdagende nieuwe functie een succes te maken volg je de ontwikkelingen in de regio Utrecht en het vakgebied op de voet. Als regiocoördinator ben je samen met de stuurgroep verantwoordelijk voor de samenwerking met de toeristische marketingorganisaties, gemeentes, provincie en andere partijen (zoals het routebureau Utrecht en NBTC Holland Marketing). Als regiocoördinator zorg je ervoor dat projecten en campagnes voortvarend worden opgepakt en uitgevoerd. Je houdt overzicht, overlegt waar nodig met de betrokken regiomarketeers en andere partijen en zorgt dat de voortgang erin blijft, zodat de beoogde resultaten worden bereikt.

Je werkt planmatig, maakt gebruik van kennis en contacten vanuit de betrokken partners en zorgt ervoor dat de administratieve afwikkeling klopt. Zodat campagnes en activiteiten worden geborgd en waar mogelijk verder worden uitgebouwd. Als teamplayer bij uitstek kom je met nieuwe initiatieven, zet je je expertise in voor de regio en voer je gesprekken met uiteenlopende partijen. Je werkt vanuit de kantoren van verschillende marketingorganisaties in de regio.

PROFIEL

– HBO werk- en denkniveau (verkregen met relevante studie, bij voorkeur gericht op toerisme en/of citymarketing);
– ‘Hands-on’ mentaliteit;
– Kennis van moderne marketingtechnieken (on- en offline);
– Minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van marketingprojecten (en de bijbehorende in- en externe communicatie) voor meerdere opdrachtgevers;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Engels en Duits;
– Pro-actieve houding, zelfstandig en communicatief;
– Enthousiaste teamspeler met doorzettingsvermogen en verbindende kwaliteiten;
– Een groot hart voor de regio Utrecht (kennis van de regio en betrokken partijen is een pré).

AANBOD

Regio Utrecht biedt een uitdagende werkomgeving binnen een moderne marketingorganisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. VVV-cao en een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring).

CONTACT

Spreken onze ambitie en deze functie jou aan? En ben jij de ambitieuze regiocoördinator die wij zoeken? Reageer dan nu! Stuur je motivatie en cv naar [email protected] o.v.v. ‘regiocoördinator toerisme’. Reageren kan t/m 2 april 2018. Selectiegesprekken staan gepland op vrijdag 6 april (eerste ronde) en vrijdag 13 april (tweede ronde). Voor vragen bel je met Michiel van der Schaaf (stuurgroep), telefoon (085) 485 77 60.