Vacature: Stagiair redactie & online communicatie

Steeds meer mensen weten Amersfoort te vinden. Trotse inwoners staan te popelen om hun verhaal te vertellen. Ga jij samen met de rest van het team & de partners de regio nog beter op de kaart zetten?

Stichting Citymarketing regio Amersfoort is per 1 september 2017 op zoek naar een stagiair Redactie & online communicatie. Is deze meeloopstage iets voor jou?

Wat wij van onze nieuwe collega verwachten

Je woont en studeert met veel plezier in de regio Amersfoort. Van je MBO- of HBO-opleiding zit je in het tweede of derde jaar. Je schrijft graag, bent creatief en neemt initiatief. Humor is je niet vreemd. Natuurlijk hou je de ontwikkelingen in het online vakgebied nauwlettend in de gaten. Je kunt kortom niet wachten om in de praktijk aan de slag te gaan met (city)marketing! Daarnaast vind je het leuk om te leren over:

  • SEO
  • SEA (Facebook Ads, Google AdWords, YouTube);
  • E-mailmarketing
  • Contentmanagementsystemen zoals WordPress;
  • en natuurlijk waar de leukste hotspots in de regio open gaan!

Wat deze stage je oplevert

Vanuit ons opvallende pand in De Nieuwe Stad (vlakbij de binnenstad) werken we met een klein hecht team dagelijks hard om de regio Amersfoort te promoten. Je spant je in voor alle campagnes van de stichting. Je collega’s (zie foto) zijn een directeur & citymarketeer, een online marketing specialist, content & communicatiespecialisten en een bureaumanager. Naast een uitdagende stage krijg je de kans om je eigen ideeën direct uit te voeren. De stagevergoeding stellen we vast in overleg.

Wat doet Stichting Citymarketing regio Amersfoort?

De Stichting Citymarketing Regio Amersfoort heeft tot doel door middel van collectieve marketing het sociaal-economisch klimaat in Regio Amersfoort te bevorderen. Dit wordt binnen de stichting gedaan door een aantal verschillende projecten/campagnes, zoals

  • Tijd voor Amersfoort (richt zich op de inwoners van de stad en regio en op de recreant/dagjesbezoekers/individuele toerist)
  • Locatie Amersfoort (gericht op het zakelijk toerisme, bedrijfsevents en congressen)
  • Wonen in de regio Amersfoort (hoe halen we nieuwe inwoners naar de regio Amersfoort?)
  • Amersfoort Business (hoe zorgen dat de leegstand binnen kantoorpanden wordt verminderd, hoe bewegen we bedrijven uit andere regio’s om naar Amersfoort te verhuizen?)

En wie ben jij?

Stuur je CV + korte motivatie aan mag.peters@amersfoort.nl. Heb je vragen? Bel dan even via 033-4698750 (Marlies Peters – bureaucoördinator stichting Citymarketing regio Amersfoort).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.