Vivi de Regt neemt afscheid

Vivi de Regt (Business Developer Congressen) heeft begin dit jaar afscheid genomen van Amersfoort. Na bijna twee jaar netwerken, verbinden en vermarkten van Amersfoort als de congreslocatie van Nederland, heeft zij het stokje overgedragen aan Gaston Boon. “Het was ontzettend leuk en leerzaam om dit project vanaf het begin op te zetten en een fundament te bouwen.”


“Met veel plezier kijk ik terug op deze periode in Amersfoort. De samenwerking met de diverse locaties, hotels, gemeente en citymarketing heb ik als zeer prettig ervaren. De mooie oude stadskern gecombineerd met industrieel erfgoed en de bijzondere buitenlocaties maken dat regio Amersfoort een prima concurrent is geworden voor andere steden.”

Samenwerkingen

“Ik ben heel blij met de samenwerking die we op hebben gezet met Utrecht Marketing om de Region Utrecht op internationaal vlak te promoten. Ook is er nu een geweldige website geheel gericht op de congresorganisator en hebben we mooie relatie-evenementen en symposia georganiseerd om potentiĆ«le congresorganisatoren de regio te laten beleven. We hebben prachtige congressen naar onze regio gehaald, zoals het Echoscoptisten (BEN) Congres, KNGF Dag van de fysiotherapeut, CAPIGI en het Antibiotics Congress (UMC Utrecht) 2018.

Ik wens Gaston heel veel succes en plezier en ik hoop jullie allen weer te ontmoeten in de toekomst!”