Volgrecords voor zowel Facebook, Instagram als LinkedIn

Zowel op Facebook, Instagram als LinkedIn heeft Citymarketing Amersfoort een mijlpaal bereikt. De populaire Facebookpagina heeft de 39.000 fans aangetikt, terwijl het snel groeiende Instagram-account al meer dan 11.000 volgers heeft. Ook de Amersfoort Business LinkedIn-pagina blijft hard groeien, met op dit moment al meer dan 6.000 volgers. 

Facebook blijft groeien

De foto’s, video’s en evenementen op de Facebookpagina mogen regelmatig op veel interactie rekenen. Het is voor paginabeheerders steeds moeilijker om op Facebook nieuwe volgers en bereik te behalen. Toch maakt Facebook.com/Amersfoort nog steeds een groei door.  Vanaf januari 2019 nam het aantal fans met 1.000 toe tot 39.000 in november 2019. Op naar de 40.000!

Opmars van Instagram

Instagram groeit het snelst van alle social media. Ook op Instagram.com/TijdvoorAmersfoort merken we dat: in november 2019 steeg het aantal volgers naar boven de 11.000. Elke maand neemt een nieuwe take-over van ons account je mee door de regio Amersfoort. Deze afwisseling zorgt voor veel positieve reacties van volgers. Zo zien we een enorme stijging in het aantal likes en reacties.

Ook linkedin blijft groeien

Steeds meer mensen volgen de LinkedIn-pagina Amersfoort Business voor zakelijk nieuws uit Amersfoort en omgeving. Afgelopen weekend werd de mijlpaal van 5.000 volgers gehaald. Met het delen van zakelijk nieuws wil Citymarketing Amersfoortse ondernemers een podium geven, inspireren en verbindingen leggen.

Foto header (Hof Amersfoort): Capturing Moments 033