Wereldse bloggers We are Travellers tippen Amersfoort

De redactie van de populaire online reisgids ‘We are Travellers’ is op 5 & 6 september op ontdekkingsreis geweest door Amersfoort! Dankzij de medewerking en gastvrijheid van de Amersfoortse ondernemers heeft Citymarketing Amersfoort een compleet verzorgd weekend voor hen kunnen organiseren. Ze reizen normaliter de hele wereld over op zoek naar bijzondere plekken, maar deze keer nemen ze de lezers mee door Amersfoort met maar liefst tien leuke tips. 

“Er valt zoveel te beleven in Amersfoort!”

grtgr

Programma
Roëlle en haar vriend logeerden bij Queens, genoten van een heerlijk diner bij Restaurant Spui en C’est Tout en de lunches werden verzorgd door Coffee Corazon en Alberts eten & drinken. Natuurlijk mocht een rondvaart met de Waterlijn niet ontbreken en met de TukTuk Stadstour ontdekten ze de binnenstad op een bijzondere manier. Ook de Amersfoortse musea, de toren, winkelstraten en de Hof komen uitgebreid aan bod in het verslag.

Lees het verslag! 

Meer redacties naar Amersfoort
Om de bekendheid van Amersfoort verder te vergroten benadert Citymarketing Amersfoort actief redacties van bladen, kranten, tijdschriften en blogs. En met effect; zo ontvingen we in mei al de redactie van Moderne Hippies, staan we deze maand in het Spoor Magazine en in het kampeerblad ACSI en komen deze maand nóg twee redacties van online blogs (Ik wil meer reizen! en Travel Rumors) een weekend op bezoek.

Alle ondernemers die mee hebben gewerkt, bedankt!