Zeit für Amersfoort!

Vanaf nu is het voor de Duitstalige bezoekers van Amersfoort een stuk makkelijker om informatie te vinden en inspiratie op te doen. De Duitse versie van de website van Tijd voor Amersfoort staat namelijk online! Op www.vvvamersfoort.nl kan de Duitse toerist in de moedertaal ontdekken wat er allemaal te doen en te zien is in de historische stad. Er wordt aandacht besteed aan de leukste bezienswaardigheden, shoppen, de natuur in de omgeving, hotels en het uitgebreide aanbod van horeca. Duitse VVV

Duitse bloggers

Afgelopen januari waren er negen Duitse bloggers op bezoek in Amersfoort, op uitnodiging van Stichting Citymarketing Amersfoort. Samen met hun partners bezochten de bloggers onder andere de Onze Lieve Vrouwetoren, Paleis Soestdijk en maakten ze een stadswandeling. De artikelen staan ondertussen online en bereiken het Duitse publiek. Met de blogs én de Duitse website hoopt Citymarketing meer Duitse toeristen te inspireren tot een bezoek aan Amersfoort.
Duitse blog

Mondriaan to Dutch Design

Natuurlijk mag Mondriaan To Dutch Design niet ontbreken op de Duitstalige website. Op de homepage wordt er dan ook verwezen naar het themajaar van 2017, waarin Amersfoort en Utrecht zichzelf profileren als dé geboortesteden van de grootste Stijl-kunstenaars Piet Mondriaan en Gerrit Rietveld. In heel 2017 is er een uitgebreid programma rondom Mondriaan to Dutch Design te bezoeken in heel Nederland.