Valentijnsdag leeft elk jaar weer in Amersfoort. De Amersfoortse horeca komt met speciale valentijnsgerechten en bij Amersfoortse ondernemers vind je de leukste cadeaus. Ook leent Amersfoort zich perfect voor een romantisch dagje uit. Om dit onder de aandacht te brengen bij de doelgroep in Amersfoort en de regio, maakte Citymarketing Amersfoort een speciale valentijnspagina. Hierop zijn alle valentijnstips terug te vinden in blog- en videovorm.

Bovenaan de pagina is een video opgenomen waarin gastblogger Lysanne de kijker meeneemt tijdens een romantisch dagje Amersfoort. Het is een mix van tips voor fijne horeca, plekken waar je cadeaus kunt halen en de leukste activiteiten. De doelgroep ontdekt hoe levendig Valentijnsdag in Amersfoort is. De video wordt geadverteerd op YouTube, Instagram en Facebook.

BLOGS VOL AMERSFOORTSE TIPS

Onder de video zijn drie blogs te vinden op de pagina. In deze blogs vindt de doelgroep de leukste to do’sultieme valentijnscadeaus en tips voor de lekkerste valentijnsgerechten en -snacks. Deze blogs zijn daarnaast geadverteerd op Facebook en Instagram.

VALENTIJNS NIEUWSBRIEF EN KRANTENPAGINA

Op 4 februari is er een Tijd voor Amersfoort valentijnsmail uitgegaan en op 9 februari heeft Citymarketing Amersfoort haar krantenpagina in De Stad Amersfoort geheel aan Valentijnsdag gewijd. Via beide kanalen zijn de valentijnspagina, blogs en video in de spotlight gezet.