Jaaroverzicht

Benieuwd naar wat Citymarketing Amersfoort allemaal bereikt heeft in de afgelopen jaren? Op deze pagina vind je de jaarverslagen van de afgelopen jaren. Met daarin o.a. de campagnes die we per jaar gedraaid hebben.

Jaaroverzicht 2021

Met een flexibele en optimistische instelling hebben we in het moeilijke 2021 toch fijne samenwerkingen en mooie resultaten behaald. Bekijk hier een terugblik op het afgelopen jaar.

Lees verder
Lees meer

Jaaroverzicht 2020

Met Koningsdag in Amersfoort en de tentoonstelling Maestro Van Wittel in Kunsthal KAdE ging 2019 de boeken in als een succesjaar voor Citymarketing Amersfoort. De coronacrisis in 2020 maakte tijdelijk een einde aan dat succes. Directeur Dennis Sille blijft positief, zo blijkt uit een interview met De Stad Amersfoort: "We doen nu een stap achteruit om er straks weer twee vooruit te zetten.”

En zo is het! 2020 was dan wel een bewogen jaar, maar ook een jaar vol met mooie initiatieven en samenwerkingen. Lees er meer over in ons jaaroverzicht en zet samen met ons de laatste stappen naar 2021.

Lees verder
Lees meer

Jaaroverzicht 2019

Voor Citymarketing Regio Amersfoort was 2019 naast een jaar met prachtige momenten, zoals het bezoek van de Koning en zijn familie tijdens Koningsdag en het succes van de campagne voor de Van Wittel-tentoonstelling. Blik met ons terug op de vele bijzondere projecten waar we in 2019 aan werken en kijk mee naar wat te wachten staat in het 2020 jaaroverzicht.

Lees verder
Lees meer