Het is 150 jaar geleden dat kunstenaar Piet Mondriaan in Amersfoort werd geboren. Een jubileum dat we niet zomaar voorbij laten gaan! Dit kun je verwachten: een innovatief, inspirerend en inclusief programma. En dat door heel Amersfoort! Om je alvast een beeld te geven voor hoe dit jaar er uit zal zien, heeft Citymarketing Amersfoort een video gemaakt. Deze video wordt landelijk gepromoot om aandacht te genereren voor dit bijzondere jubileumjaar.

VIDEO MONDRIAAN 150 JAAR

Voor het jubileumjaar heeft Citymarketing Amersfoort een video gemaakt met allerlei toffe projecten in Amersfoort. Hierin staan partners zoals het Mondriaanhuis, KIA, IKEA, Flint, Dr. Chocolate en nog veel meer. Het is bijzonder om te zien hoeveel ondernemers zich nu al inzetten. Wij bundelen alle initiatieven op Mondriaan150.nl.

LEVER JIJ OOK EEN BIJDRAGE AAN DIT JUBILEUMJAAR?

Misschien heb je al een aantal toffe projecten en evenementen voorbij zien komen, of ben je zelf (met jouw onderneming) bezig om de stad rood, geel blauw te kleuren. Ben je met een tof project bezig? Laat het ons weten en vergeet niet om gebruik te maken van het rechtenvrije beeldmateriaal. Denk aan logo’s en afbeeldingen. Deze kun je hier gemakkelijk downloaden. Wil je iets delen? Gebruik de hashtag  #mondriaan150!

Heb je vragen of wil je meer weten over dit jubileumjaar? Stuur dan een mailtje naar citymarketing@amersfoort.nl