De afgelopen tijd zijn wij in samenwerking met de studenten van de opleiding Digitale Techniek en Media aan de Hogeschool Utrecht bezig geweest om een unieke reeks van vier inspirerende talkshows te maken.

Deze talkshows belichten belangrijke thema’s die ook in onze stad spelen:

Ontdek Je Stad en Cultureel Erfgoed - Duik diep in de rijke geschiedenis en verborgen schatten van Amersfoort.

Talent en Talentontwikkeling - Het podium voor uitzonderlijk regionaal talent en hoe we dit kunnen koesteren.

Kunst, Cultuur en Festivals - Een viering van creativiteit en festivals die onze stad zo uniek maken.

AI - Een blik op de toekomst en hoe technologische innovatie onze samenleving en het bedrijfsleven vormgeeft.

Samen met de studenten en docenten van de Hogeschool Utrecht hebben we dit project vormgegeven én niet te vergeten Bernard van Gellekom, die ook host was. De studenten zijn nu nog druk bezig met de edit.

We willen ook graag alle gastsprekers bedanken voor hun leuke verhalen. Voor Ontdek je Stad en Cultureel Erfgoed: Sanne Beumer, Marjolein Woltering, Pieter Aalbers, Rutger Dijksterhuis, Stephan Bredewold. Voor Kunst, Cultuur en Festivals: Jorn Bovee, Floor Visser, Tyas Bijlholt, Dirk Jan van Oord. Voor Talent en Talentontwikkeling: Jori Hermsen, Tim van Veenschoten, Janique Modder en Ashana Marlissa. Voor AI: Martin van Kranenburg, Sean Hannan, Marie Laure Pit en Jeffrey Goijearts. 

En natuurlijk de ondernemers die hun locaties hebben opengesteld voor deze productie: Tiny Risselada, Lubbertus Brugge, Tim van Veenschoten en Peter van Vliet. Fijn dat jullie zo gastvrij waren! 

De talkshows zullen binnenkort te vinden zijn op ons YouTube-kanaal – hierover later meer.