Amersfoort pronkt op de voorpagina van weekendmagazine VRIJ! Het lifestyle magazine is onderdeel van de Telegraaf en is te vinden in de weekendedities van de krant. Met ruim 400.000 abonnees heeft De Telegraaf het grootste landelijke bereik. Al deze abonnees hebben kunnen lezen over de oude binnenstad en creatieve, innovatieve gebieden daarbuiten. Zo werden De Nieuwe Stad en de Wagenwerkplaats extra uitgelicht.

In het artikel benoemt redactrice Marjolein Schipper het mooie contrast tussen innovatieve fabrieksterreinen en de historische oude binnenstad. Zij deelde daarnaast een route waarmee je al het moois van Amersfoort kunt ontdekken.

Zo loop je vanaf De Nieuwe Stad naar het Eemhuis en zo door naar De Koppelpoort. De enige land- en waterpoort van Nederland. Vervolg je weg door het centrum naar het middelpunt van de stad én het land: de Onze Lieve Vrouwetoren. Via een afsluitend rondje Muurhuizen plof je zo neer op een heerlijk terras op de Hof of het Onze Lieve Vrouwekerkhof.

Citymarketing Amersfoort werkte mee aan deze publicatie! Benieuwd naar het hele artikel? Lees het hier: Bloeiend Amersfoort: spannende combinatie tussen oud en innovatief | Reizen | Telegraaf.nl