Citymarketing Amersfoort heeft in samenwerking met BookThat, gemeente Amersfoort en Studio-FCG een cultureel platform gelanceerd: BookThat033. Het platform brengt opdrachtgevers en creatieve Amersfoortse professionals bij elkaar. Dit moet voor meer inkomsten bij de Amersfoortse creatieve maakindustrie zorgen.

Creatieve professionals als muzikanten, fotografen, beeldhouwers en schilders kunnen gratis een profiel aanmaken. Bedrijven en instellingen die een opdracht uit willen zetten, kunnen dat via dit platform ook gratis doen. BookThat033 brengt geen boekingsfee of andere kosten in rekening, waardoor de inkomsten volledig naar de artiesten gaan.

Er zijn al veel creatievelingen op het platform te vinden. Citymarketing brengt het platform verder onder de aandacht bij de doelgroep. In samenwerking met Roger, bekend als The Maki van de Amersfoortse band Three Little Clouds, is er een video gemaakt. Deze wordt geadverteerd op onze social kanalen en via LinkedIn InMail. Daarnaast is de video meerdere keren meegenomen in onze nieuwsbrieven, die een bereik van meer dan 18.000 abonnees hebben.