In samenwerking met Hogeschool Utrecht mocht Citymarketing Amersfoort een gastles organiseren als voorbereiding voor een opdracht. Zo maakten we duidelijk wie Citymarketing Amersfoort is en wat wij doen voor de stad én regio.

DE OPDRACHT

Samen met de docenten van de studie Online Content Creator is er een opdracht samengesteld. Dit is pas het eerste jaar van de opleiding, maar de studie is momenteel erg relevant. Zo zijn er veel overeenkomsten in de opleiding en het werk van Citymarketing Amersfoort. De studenten zullen aankomende periode blogs schrijven, foto’s maken en zich bezighouden met video. Daarnaast gaan ze aan de slag met social posts. Een aantal eindproducten zullen ook gepubliceerd worden via onze website TijdvoorAmersfoort.nl en onze social kanalen.

 

PASSENDE CONTENT MAKEN

Citymarketing Amersfoort legde uit waar goede, passende content aan moet voldoen. Zo is het belangrijk dat de producten die je maakt aantrekkelijk zijn om te zien. Er werd uitgelegd hoe wij dit aanpakken en op welke manier je gezelligheid uitstraalt in beeld. We willen mensen zien die het naar hun zin hebben en overbrengen hoe leuk Amersfoort is, want dat is het!

VERVOLG

Aankomende tijd zullen we nauw contact hebben met de opleiding om hen te begeleiden waar nodig. Wellicht dat er in de toekomst nog een samenwerking plaats zal vinden. Het is mooi om te bedenken dat we over twee jaar wellicht met deze studenten als professionele content creators samenwerken.