Met trots willen wij als Citymarketing Amersfoort onze felicitaties uitspreken aan Martin van Kranenburg voor het uitbrengen van zijn tweede boek, 'ChatGPT als tweede brein'. Martin is een gewaardeerde partner met wie wij intensief samenwerken om de mogelijkheden van ChatGPT te benutten voor onze stad.

In zijn boek wordt Citymarketing Amersfoort genoemd als voorbeeld van hoe wij ChatGPT inzetten om onze stad nog beter te promoten en te ondersteunen. Dit is een mooie erkenning van onze gezamenlijke inspanningen en de innovatieve stappen die wij zetten op het gebied van digitale marketing.

'ChatGPT als tweede brein' biedt waardevolle inzichten in hoe je ChatGPT effectief kunt inzetten tijdens het schrijfproces. Het boek leert je onder andere hoe je een goede prompt schrijft en hoe je de kracht van ChatGPT optimaal benut voor diverse toepassingen. Een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van AI en schrijven.

Martin beschrijft zijn ervaring met het uitbrengen van het boek als een jongensdroom die opnieuw uitkomt. Na een jaar hard werken, staat het boek nu te schitteren bij twee boekhandels in Amersfoort: De Algemene Boekhandel aan de Leusderweg en boekhandel Veenendaal in de Langestraat. Het boek zal binnenkort ook bij andere boekhandels in Nederland verkrijgbaar zijn. Het boek is ook online te koop.