Baksteen is overal om je heen. Ook het mooie Amersfoort is daar geen uitzondering op. Kunsthal KAdE brengt een ode aan dit bouwmateriaal met een eigen tentoonstelling, genaamd BAKSTEEN | BRICK. Citymarketing Amersfoort ondersteunt Kunsthal KAdE met de online marketing van de tentoonstelling.

CAMPAGNEPAGINA

Citymarketing Amersfoort heeft een campagnepagina ontwikkeld met alle benodigde informatie rondom de tentoonstelling. Waaronder een overzicht van de te bewonderen werken, algemene informatie rondom de tentoonstelling en een overzicht van de locaties. Zo zijn er werken te zien bij Kunsthal KAdE, de Elleboogkerk en via een looproute door het centrum.

ROUTE

Kunsthal KAdE heeft een wandelroute ontwikkeld die langs diverse bakstenen sierbouwsels gaat. Citymarketing Amersfoort ondersteunt in het online toegankelijk maken van deze route zodat liefhebbers deze eenvoudig online, met route navigatie, kunnen lopen.

SOCIAL MEDIA

Ook is er aandacht besteed aan de nieuwe tentoonstelling op de social media kanalen van Tijd voor Amersfoort. Zowel op Facebook als Instagram is aandacht besteed aan Baksteen | Brick. In de week naar aanloop van de tentoonstelling zijn hier meer 50.000 mensen mee bereikt.

Citymarketing Amersfoort ondersteunt Kunsthal KAdE ook met diverse videocampagnes. Voor deze post is er een speciale teaser video ontwikkeld om aandacht te vragen voor de nieuwe tentoonstelling in aanloop naar de start. De teaser is ontwikkeld in samenwerking met Citymarketing Amersfoort.

Ook is er naast de teaser een uitgebreide videoshoot gemaakt die is opgenomen met een presentatrice: