Om lokale ondernemers te ondersteunen is Citymarketing Amersfoort de campagne ‘Support033’ gestart. Opeens verandert de wereld zoals wij haar kennen. We mogen nog maar beperkt naar buiten en houden gepaste afstand van elkaar. En hoewel we over heel veel dingen nu totaal geen controle hebben, is er iets wat we wél kunnen doen. En dat is ons kunst- en cultuuraanbod én onze lokale ondernemers steunen! Want straks, als musea, podia en restaurants weer opengaan, wil jij toch ook dat je lievelingsplekje er nog is?

Citymarketing bundelt alle initiatieven samen op de website www.support033.nl. Hier verzamelen we, samen met onze gastbloggers, alle mooie initiatieven van Amersfoortse ondernemers en instellingen. Op deze manier steunen wij de Amersfoortse ondernemers én kun jij dat ook doen. Citymarketing Amersfoort zoekt hierbij de samenwerking op met verschillende partijen, zoals ondernemers en instellingen, maar ook met Steun Horeca Amersfoort.

Het begon met één blog, maar gezien het aantal initiatieven wat we tegenkomen én waarmee ondernemers of inwoners bij ons komen hebben we meerdere pagina’s gepubliceerd. We zien dat mensen de website steeds vaker bezoeken, en ook meer dan één keer, bijvoorbeeld om een lekker restaurant uit te zoeken. Alles bekijken? Suf dan snel naar Support033.nl.

WAAR KOM JIJ SUPPORT033 TEGEN?

Hoe valt Support033 op? Bij de toegangswegen van de stad zijn verschillende banners en reclameborden te vinden. Het rood, wit en zwart valt goed op in het Amersfoorts straatbeeld.

En natuurlijk kom je Support033 ook tegen in de online kanalen van Citymarketing Amersfoort, bijvoorbeeld op Facebook of op Instagram. Je kunt Support033 ook tegen komen in de krant, bijvoorbeeld in De Stad Amersfoort. Zo laten we zo veel mogelijk mensen zien wat zij kunnen doen voor hun lokale ondernemers.

Heb je, of ken je, zelf een initiatief wat niet mag ontbreken in deze lijstjes? Mail ons dan op citymarketing@amersfoort.nl.