Citymarketing Amersfoort organiseert op dinsdag 28 april samen met Martin van Kranenburg een online sessie online marketing in tijden van én na corona, speciaal voor binnenstadondernemersWe delen tips over (online) marketing en strategie: hoe je morgen meer uit je website en online marketing kan halen. Hoe je aanwezig kan blijven op social media om je bereik en zichtbaarheid te verhogen.

Iedere ondernemer staat voor grote uitdagingen in deze tijd. Hoe bereik ik mijn klanten? Hoe krijg ik nieuwe klanten? Voor wie wil (en kan) ik er nu zijn? Hoe pas ik mijn communicatie, (online) marketing en website daarop aan? Hoe overtuig en verleid ik klanten om ook in deze tijden mijn producten of diensten af te nemen? Hoe verhoog ik, op een oprechte en sympathieke manier, mijn zichtbaarheid. Hoe zorg ik dat ik beter “uit de strijd” kom: meer bereik, meer organische zichtbaarheid in Google en een betere mobiele website?

Citymarketing Amersfoort organiseert samen met Martin van Kranenburg een online sessie online marketing in tijden van én na coronaMartin van Kranenburg is een van Nederlands grootste conversiespecialisten uit Amersfoort en helpt graag anderen ondernemers en marketeers om meer uit hun website en online marketing te halen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van websites. Mogelijk ken je Martin al van de Growth Hacking Amersfoort club, waar hij, samen met Citymarketing, de laatste maanden marketeers en ondernemers uit de culturele sector uit Amersfoort heeft meegenomen in het spel hoe je online van meer zoekers, boekers maakt.

Wat: We delen tips over (online) marketing en strategie: hoe je meer uit je website en online marketing kan halen. Hoe je aanwezig kan blijven op social media om je bereik en zichtbaarheid te verhogen.

Wanneer: dinsdag 28 april 10:00 uur tot 11:00 uur, met uitloop tot 11:30 uur voor vragen.

Hoe: Martin geeft een presentatie via Zoom. Als je mee doet ontvang je van ons een link en wachtwoord voor Zoom via e-mail.

Voor wie: deze sessie is exclusief voor ondernemers in de binnenstad van Amersfoort. Ondernemers en marketeers van onder andere Long John Hotel & Pub, FLUOR, Kunstbroeders, Kultlab, Verbeelders, Hotel de Tabaksplant en Stichting Lieve Vrouweplein hebben zich al aangemeld.

Kosten: deze sessie is helemaal gratis!

Verzoek: Ben je ondernemer in de binnenstad van Amersfoort en wil je mee doen? Mail dan naar citymarketing@amersfoort.nl. Het zou Martin en ons enorm helpen als je in deze mail ook wilt reageren op de vraag: wat is op dit moment je grootste business uitdaging? Welke mogelijkheden zijn er om je product of dienst nog wél te leveren? Dit kunnen we dan meenemen in de presentatie.

We hopen je te zien op dinsdag 28 april! Wees er op tijd bij. Ken je een ondernemer in de binnenstad van Amersfoort voor wie het ook interessant kan zijn? Laat het hem of haar weten. Laten we elkaar helpen. Juist nu!