In februari en maart staan onze werkzaamheden in het teken van de themacampagne 'Amersfoort's Got Talent'. Hiervoor werken wij nauw samen met  het onderwijs, de culturele sector en verschillende ondernemers. Een belangrijk onderdeel is het uitlichten van het diverse aanbod workshops in Amersfoort. Blik met ons terug op de resultaten!

Algemene video
Voor de talentencampagne zijn er diverse video's gemaakt. Hierboven zie je de algemene video, die op YouTube meer dan 29.000 keer is bekeken!

Website
Op onze website TijdvoorAmersfoort en Wij Amersfoort doen bezoekers inspiratie op met een handig overzicht en inspirerende artikelen over workshops en talenten.

Uitmagazine
De februari/maart-editie van het Uit In Amersfoort-magazine staat eveneens in het teken van onze talentencampagne. Naast een interview met lokale illustrator Jordy te Braak zetten we workshops van diverse ondernemers in de spotlights.

 

Abri-posters
Met verschillende uitingen in de vorm van abri-posters moedigen wij de inwoners aan om hun creativiteit de vrije loop te geven.

Sociale media
Naast offline uitingen maken we flink gebruik van ons bereik op sociale media om de workshops te promoten. Met reels op TikTok en Instagram en via posts op Facebook en LinkedIn werd er, zowel organisch als met advertenties, door de gehele regio gewezen op het diverse aanbod.