Afgelopen weken heeft Citymarketing Amersfoort een opdracht uitgezet bij de studenten van de opleiding Digitale Media en Techniek op de Hogeschool Utrecht (locatie Amersfoort). Zo gingen de studenten aan de slag met het maken van een podcast.

In de eerste aflevering de podcast hebben we het over: Verleden, Heden en Toekomst en ontdekken we wat Amersfoort zo bijzonder maakt door de ogen van haar diverse inwoners. Gastheren Levi en Diggy Dex (!) hebben drie Amersfoorters uitgenodigd om te praten over hun meest geliefde herinneringen, favoriete plekken en activiteiten in de stad. Of je nu jong, mid-career, of met pensioen bent, Amersfoort heeft voor iedereen iets te bieden. Luister naar inspirerende gesprekken die de charme van Amersfoort tot leven brengen en je ongetwijfeld zullen overtuigen om deze prachtige stad te bezoeken. Bekijk en luister de podcast hier of via Spotify.

Er komen wekelijks podcasts met uiteenlopende onderwerpen zoals bijvoorbeeld over het uitgaansleven en de horeca in Amersfoort. De studenten gaan in gesprek met ondernemers en bewoners van de stad.