Scholen in de Kunst heeft een prachtig boekje uitgebracht dat de belevenis van de Kamp uitlicht. Dit boekje biedt een inspirerend programma voor 29 juni, waarmee je zelf de Kamp kunt ontdekken en creatief aan de slag kunt gaan.

In het boekje vind je niet alleen een tof programma, maar ook informatie over leuke ondernemers en winkels die de Kamp rijk is. Het is een perfecte gids voor iedereen die dit bijzondere deel van de stad beter wil leren kennen. 29 juni nodigen de winkeliers je uit om rond te kijken, schilderen, dichten, proeven en veel meer!

Wij als Citymarketing Amersfoort hebben met veel plezier bijgedragen aan dit project door beeldmateriaal aan te leveren en een plattegrond te maken. Daarnaast heeft de maker, Mathijn van Kouwen inspiratie gehaald uit een eerder gemaakte brochure van Citymarketing Amersfoort, waarover je hier meer kunt vinden.

Een speciaal compliment gaat uit naar Mathijn van Kouwen, stagiaire bij Scholen in de Kunst, voor zijn uitstekende werk en de creatie van dit mooie boekje.