De zomer in de Keistad kan nu écht beginnen: het nieuwe Uitmagazine is er! Naast het schitterende Monnikendam siert onze collega Chanou van Kalleveen (rechts) de cover van de editie! De omslagfoto is gemaakt door Marisa Broekhuizen en maakt onderdeel uit van de zomercampagne van Tijd voor Amersfoort.

Dit juli/augustusnummer zit vol met tips en activiteiten om de stad te ontdekken, de verkoeling te zoeken en om volop lol te trappen! Zo lees je alles over PRIDE, Amersfoort World Jazz en Spoffin. Het magazine bevat ook extra binnenstadspromotie, met de rubriek 'Even Buurten Bij' die onder meer Zandfoort aan de Eem, Observant en Musiom uitgelicht. Ook worden de zintuigen geprikkeld met blogs over o.a. grillen, ontdekken, het water op gaan en hoe sportief de zomer door te komen!

Vanwege de zomerstop van de culturele instellingen hebben we de pagina's van FLUOR, De Lieve Vrouw, Flint en Veerensmederij voor deze editie in een ander jasje gestoken. In plaats van het huidige aanbod laten deze partijen een mooi overzicht zien van wat er in hun komende seizoen allemaal te zien en doen is. 

Benieuwd naar het magazine? Lees het prachtexemplaar hier online of scoor je eigen kopie op meer dan honderd plekken in de Amersfoort, regio Het Gooi en Utrecht (stad).

Uit In Amersfoort verschijnt in een oplage van 100.000 stuks. Het gros daarvan is als bijlage in de wekelijkse krant De Stad Amersfoort (uitgegeven door BDUmedia). Een glossy variant van het magazine wordt door Flyerman gedistribueerd.