Amersfoort is een échte muziekstad. Waar je ook komt: overal zie, voel en hoor je dit terug. Er is een uitgebreid aanbod aan (culturele) festivals, podia met livemuziek en muzikale hotspots. En dan hebben we het nog niet gehad over de ruimte die Amersfoortse initiatieven bieden aan talenten, zodat zij zich volop kunnen ontwikkelen. Het werd dan ook hoog tijd om muziek een prominente plek te geven op Tijd voor Amersfoort.

Samen met Bernard van Gellekom (Stichting-FCG) en Thijs Tomassen heeft Citymarketing de webpagina Amersfoort Muziekstad vormgegeven. Neem vooral een kijkje, want er is genoeg moois op muzikaal gebied om van te genieten!

EEN COMPLEET OVERZICHT

Bernard beheert samen met zijn team het grootste lokale muziekplatform van Amersfoort. Hij kent onze muzikale stad dus als geen ander. Met zijn hulp konden we een compleet beeld geven van al het muzikale aanbod in Amersfoort. De inspirerende teksten van Thijs zorgen ervoor dat je niet kunt wachten om onze muziekstad te ontdekken.


Foto: Peter Putters

VOOR INWONERS EN DAARBUITEN

Amersfoort Muziekstad richt zich niet alleen op de eigen inwoners, maar ook op de liefhebbers buiten onze stad die binnenkort op bezoek komen. Met de pagina worden ze niet alleen geïnspireerd, maar ook geïnformeerd.

Daarnaast willen we het lokale talent prikkelen en aansporen om hun talent verder te ontwikkelen. Daar is genoeg ruimte voor! Een mooie link naar een eerder project dat in samenwerking met BookThat, de gemeente Amersfoort en Stichting-FCG is ontstaan: het culturele platform BookThat033.

ER KOMT NOG VEEL MEER!

De landingspagina van Amersfoort Muziekstad (www.amersfoortmuziekstad.nl) blijven we continu ontwikkelen. Het plan is om de pagina verder te gaan uitbreiden met interviews, quotes, blogs en vlogs. Daarnaast is Citymarketing Amersfoort bezig met het maken van een videoheader en gloednieuw beeldmateriaal om de webpagina er nog meer uit te laten springen!

De pagina’s worden actief bijgehouden. Ontbreekt er belangrijke informatie die echt genoemd moet worden of moet er iets worden aangepast? Meld het dan via citymarketing@amersfoort.nl