Bij de Europese stad van het jaar hoort een minstens net zo mooi Uitmagazine. Hier is ‘ie dus!

Locals en bezoekers kunnen met dit december- en januarinummer hun geluk niet op. Het door Citymarketing uitgegeven gratis magazine bevat een feestelijk overzicht van events zoals het Kerstplantsoen en Countdown033. Ook zit het blad vol met informatie over kerstmarkten en tips om de winterdip te bestrijden of juist om jezelf opnieuw uit te vinden!

Zoals altijd laten de culturele instellingen van de Keistad eveneens zien wat ze in petto hebben. In het gratis tijdschrift vind je een tweemaandelijks overzicht van FLUOR, Flint, De Lieve Vrouw, de Veerensmederij en het ICOONtheater. Daarnaast kijken we naar al het moois wat er in musea als Museum Flehite, Kunsthal KAdE en het Mondriaanhuis te zien is. Heb je behoefte aan nóg meer moois? We blikken vooruit op de waanzinnig leuke Kerstmannenloop die wordt georganiseerd door Mik Borsten en Michael van Wegen.

Benieuwd naar het Uitmagazine? Je vindt het blad vandaag als bijlage in De Stad Amersfoort en later deze week op meer dan honderd plekken (winkels en horeca) in de regio! Online lezen kan door te klikken op de link!