Vrijdag 11 maart was de officiële opening van Green Outlet Amersfoort. Deze winkel wordt gerund door studenten van MBO Amersfoort. Citymarketing Amersfoort mag een bijdrage leveren met een eigen gedeelte in de winkel: Shop Amersfoort. 

De middag werd mooi ingeluid door wethouder Fatma Koşer Kaya. Bij de winkel kun je terecht voor een wisselend assortiment van kleding, accessoires en meubelen. Citymarketing heeft in de Green Outlet een eigen gedeelte met originele Amersfoort-artikelen. Alles wat in onze shop te koop is, is gerelateerd aan onze stad. Van een bakplaat van de Onze Lieve Vrouwetoren tot unieke Amersfoortse kleding en lekkernijen.

Green Outlet staat in het teken van hergebruik, duurzaamheid én leren. Zo kun je er terecht voor tweedehands kleding, partijgoederen en vintage kleding. In de winkel leren studenten van MBO Amersfoort inkoop, de prijsstelling, de promotie, de verkoop en de after-sales.

In de winkel zullen in de toekomst verschillende evenementen en workshops plaatsvinden. Daarnaast denken de studenten ook al na over een online winkel.

Heb jij een idee of nieuw product wat met Amersfoort te maken heeft? Laat het ons weten door een mail te sturen naar citymarketing@amersfoort.nl.