Amersfoort bruist in de zomermaanden met diverse festivals! Van Amersfoort World Jazz tot Dias Latinos, en van Spoffin tot Into the Woods. Citymarketing Amersfoort werkt samen met alle festivals om ook dit seizoen weer tot een succes te maken.

Op de webpagina Festivals in Amersfoort vind je een overzicht van het aanbod aan festivals in Amersfoort. Deze pagina alleen heeft al bijna 16.000 views opgeleverd. Om de festivals te promoten is er een festival video gemaakt. Deze is geadverteerd via meerdere kanalen waardonder YouTube en Instagram. 

 

Naast de algemene festivalpagina heeft ook elk festival zijn eigen pagina. Deze pagina's zijn uitgebreid gepromoot via social media en de nieuwsbrief. Hieronder een aantal voorbeelden van Facebook berichten die geplaatst zijn:

Festival nieuwsbrief

Om de festivals wat extra aandacht te geven is er eind mei een speciale festivaleditie nieuwsbrief verzonden naar zo'n 15.000 abbonees. In deze nieuwsbrief werden Dias Latinos, Musica Mundo en Festifoort uitgelicht. Bekijk de volledige nieuwsbrief hier.