De kracht van Amersfoort is de kracht van samenwerking en verbinding. In Amersfoort werken partners van overheden, bedrijven, kennisinstellingen en het Amersfoort Business team samen aan het creëren van een gezond stedelijk leven voor alle mensen en organisaties in de stad en de regio. De inzet van uitnodigende visuals versterkt hierbij de boodschap!

DE KRACHT VAN BEELD

Het Amersfoort Business team staat klaar om bedrijven met een vestigingsvraagstuk te ondersteunen. De opdracht van de fotoshoot was simpel: de accountmanagers van de gemeente in herkenbare omgevingen fotograferen waarbij hun menselijke kant naar voren komt. Niet te stijfjes, maar het Amersfoort Business Team weergeven zoals ze zijn: vlot, actief en aanspreekbaar! Ook werden er nieuwe foto’s gemaakt van de werklocaties. De restyling is op initiatief van Mathilde van der Sanden  & het team van Amersfoort Business en Maurice van de Brug van Citymarketing Amersfoort.

VIDEOMARKETING

Voor Amersfoort Business zetten we steeds meer videomarketing in. In een video zit veel meer beleving dan in een stuk tekst. Daarnaast zijn de video’s zeer geschikt voor advertentiecampagnes op o.a. LinkedIn. De nieuwe foto’s / video’s worden ook ingezet voor de restyling van de Amersfoort Business website. Deze krijgt een grote opfrisbeurt! Er zijn video’s toegevoegd aan de pagina’s van de diverse werklocaties en ook de contactpagina is vernieuwd, met mooie foto’s van het AmersfoortBusiness Team (check ze hier allemaal).