Een betere voorbereiding op de feestdagen kan je haast niet wensen: de dertiende editie van het Uitmagazine staat namelijk in het teken van lokaal shoppen! Het blad zit propvol toptips over nieuwe winkels, leuke giftshops en de mooiste kledingzaken. Voor piepjong, stokoud, man, vrouw, x en alles daartussenin!

Wil je naast het steunen van lokale ondernemers ook zeker weten dat de producten duurzaam zijn? Ga dan met ons en über-Amersfoorter Marina Horseling mee de stad in! Deze eigenaar van kledingzaak FLUPS weet zowel letterlijk als figuurlijk van de hoed en de rand. Wij spraken haar over haar eigen zaak, favo plekken in de stad en haar eigen duurzame shoproute!

Het favoriete blaadje van bewoners in de regio bevat verder alles wat je mag verwachten: de nieuwste ontwikkelingen en events op het gebied van muziek, theater en kunst! In het magazine vind je naast een live en museumpagina ook de highlights van culturele instellingen als FLUOR, De Lieve Vrouw, Flint en Veerensmederij.

Benieuwd naar het magazine? Het is verkrijgbaar als bijlage in de regionale krant De Stad Amersfoort (week 44) en als glossy magazine te vinden op meer dan 100 plekken in de stad.
Liever online lezen? Dat kan via deze link.