De nieuwste expositie van Kunsthal KAdE heeft internationale allure. In de kleurrijke tentoonstelling 'Africa Supernova' schitteren 145 kunstwerken, afkomstig van 135 kunstenaars uit 33 Afrikaanse landen. Een van deze werken is te zien in bushokjes door heel Amersfoort. Ook online zet Citymarketing deze expositie in de spotlights.

Sneak preview op social media

Stichting Citymarketing Regio Amersfoort ging langs bij de expositie voor een foto- en videoshoot. Dit resulteerde in een TikTok-video, een YouTube Short en posts op Instagram en Facebook. De video biedt een sneak preview waarmee kunstliefhebbers door heel Nederland nieuwsgierig worden gemaakt.

Opvallende abricampagne

Heb jij deze kleurrijke posters al gespot? Ze zijn praktisch niet te missen! Met hulp van Citymarketing Amersfoort heeft Kunsthal KAdE deze abricampagne gerealiseerd.

Fans with benefits

Natuurlijk is Africa Supernova via de Tijd voor Amersfoort nieuwsbrief getipt aan onze 16.000 trouwe Amersfoort-fans. Naast een algemene vermelding is de expositie ook onderdeel van het 'Fans with Benefits' programma, waarin abonnees op de nieuwsbrief kans maken om tickets te winnen voor events en exposities. De twee gelukkige winnaars kunnen gratis een bezoekje brengen aan Kunsthal KAdE. 

Uitmagazine & recreatiekrant

Africa Supernova is verder uitgelicht in de novembereditie van het Uit in Amersfoort-magazine. Daarnaast is de expositie getipt als leuke activiteit 'bij minder weer' in de Recreatiekrant Regio Utrecht. Zowel het Uitmagazine als de Recreatiekrant is verkrijgbaar bij hotels, vakantieparken, VVV-kantoren, toeristische attracties en horeca- en cultuurgelegenheden in de provincie Utrecht.