Het septembernummer van het Uit In Amersfoort-magazine is uitgebracht! Op woensdag 30 augustus werd het door Citymarketing uitgegeven gratis tijdschrift verspreid als bijlage van regiokrant De Stad Amersfoort. De glossy variant wordt in dezelfde week op meer dan 100 locaties in de regio verspreid. Met deze editie op zak wordt het daadwerkelijk 'A september to remember'.

Een gloednIeuw theaterseizoen

Deze elfde editie staat volledig in het teken van het nieuwe culturele seizoen. Zo zijn de Amersfoortse theaters Flint en De Lieve Vrouw extra in de spotlights gezet. In een interview met Ingrid Melman (programmeur De Lieve Vrouw) en Maaike Boersma (van de afdeling Programmering bij Flint) vertellen zij naar welke voorstellingen ze het meeste uitkijken. Naast de vaste pagina’s van De Lieve Vrouw, Flint, FLUOR en de Veerensmederij delen deze maand ook muziekfestival September Me en het ICOONtheater hun aanbod.

Staartje van het festIvalseizoen

De start van het cultuurseizoen betekent ook het einde van het festivalseizoen. Het krijgt echter nog een knallend staartje! Ook dat is in het magazine te lezen. Duik in het avontuur bij Dorpsfeest Hoogland en Into the Woods. De organisaties geven toptips en delen onbekende weetjes.