Hoi! Mijn naam is Maryse Brink en ik ben 24 jaar oud. Inmiddels studeer ik al vier jaar Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Nu is het tijd voor mij om af te studeren. Dat mag ik bij Citymarketing Amersfoort doen!

ALTIJD IN DE BUURT

Als kind ben ik opgegroeid rondom de gemeente Amersfoort. Inmiddels woon ik alweer drie jaar met veel plezier in de binnenstad. Mijn favoriete plekje van Amersfoort? Het bruggetje bij het huis met de paarse ruiten. Vanaf dat bruggetje kan je de grachten, de Muurhuizen en de Kortegracht in één oogopslag zien, inclusief een fantastische treurwilg!

HOBBY'S & WERK

Tijdens mijn stage bij Citymarketing ga ik mij bezighouden met vormgeving en de campagne ‘Wij Amersfoort’. Daarnaast ga ik onderzoeken hoe podcasting door Citymarketing Amersfoort gebruikt kan worden om de stadstrots te vergroten! Mijn doel deze afstudeerperiode is inwoners van de gemeente (opnieuw) te laten zien wat onze stad nou zo speciaal maakt. Wanneer ik niet (voor werk) te vinden ben op de Amersfoortse straten en terrassen, ben ik bezig met een boel andere creatieve projecten. Mijn hobby's zijn muziek maken, fotografie, grafisch ontwerp en het in leven houden van mijn plantjes!