Hey! Ik ben Bibi, een 20-jarige derdejaars student Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Sinds maart 2024 loop ik stage bij Citymarketing Amersfoort. De komende tijd zal ik mij vooral bezighouden met het creëren van content voor 'Tijd voor Amersfoort' en het versterken van de marketingactiviteiten voor Citymarketing Amersfoort.

Echte Amersfoorter

Ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Als het gaat om het delen van de parels die deze stad biedt, is mijn creativiteit onbeperkt. Ik zet me vol passie in om mensen te laten zien wat de Keistad zo speciaal maakt. Daar zet ik alle kanalen voor in: van interactieve Instagram-posts tot inspirerende blogartikelen. Mijn doel tijdens deze stage is om de verhalen van Amersfoort op een manier te vertellen die iedereen raakt en inspireert.

Altijd Sportief

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of op het hockeyveld. Daarnaast struin ik doordeweeks graag door de verborgen straatjes van Amersfoort, op zoek naar de vele pareltjes die deze stad te bieden heeft. Van gezellige cafés tot unieke winkeltjes: ik ontdek ze graag!