Heb jij ze al gezien? De gave video’s van Waldo Rockt de Keistad? In de serie nemen Amersfoorters Waldo Volmer en Pim van den Heuvel, in samenwerking met Citymarketing Amersfoort, de kijker mee langs de pracht en kracht van Amersfoort. 

Met Waldo Rockt de Keistad hebben we een toffe videoserie toegevoegd aan ons Youtube-kanaal. Een nieuwe manier om de liefhebbers van Amersfoort, inwoners en mensen daarbuiten, op een speelse manier kennis te laten maken met de stad. Zo dook Waldo al in de wondere wereld van het vriendinnenweekend, deed hij de mee aan de pubquiz op Het Nieuwe Stadsterras en ging hij buiten de gebaande paden op ontdekkingstocht in onze stad.

NIEUWSTE VIDEO: AMERIKAANS AMERSFOORT

Hieronder de nieuwste video Waldo Rockt de Keistad – “Ontdek Amerikaans Amersfoort”. Een video in aanloop naar en ter ere van de opening van de nieuwe tentoonstelling This Is America | Art USA Today in Kunsthal KAdE.

Benieuwd naar alle video’s? Ga dan zeker even naar ons YouTube-kanaal en de playlist Waldo Rockt de Keistad. Als je je ook nog eens abonneert weet je zeker dat je niks mist. ;) Op dit moment zijn de video’s al ruim 3000 keer bekeken!