Nu.nl plaatst artikelserie over Amersfoort

‘Voor een leuke stedentrip hoef je niet per se naar het buitenland toe. Er zijn genoeg steden in Nederland die een bezoekje waard zijn. Wat dacht je van Amersfoort?’ Zo begint het eerste artikel dat Nu.nl in opdracht van Citymarketing Amersfoort deelt. Met verschillende invalshoeken verleiden we de Nu.nl-lezer om een bezoekje aan de stad te brengen.

De artikelen die Citymarketing Amersfoort in samenwerking met Nu.nl publiceert, worden gemiddeld meer dan 31.000 keer bekeken. In het eerste artikel ‘Deze stad bevalt alle ingrediënten voor een fijn weekend weg‘ geven we inspiratie voor een citytrip naar Amersfoort: van hotel tot een hotspot voor lunch. Niet lang daarna verscheen ‘Nederland is fotogenieker dan je denkt‘. Dit artikel prikkelt de lezer met een quiz om zijn kennis te testen: zijn de foto’s in het buitenland gemaakt, of in het op korte afstand gelegen Amersfoort?

Binnenkort delen we op tips voor een dagje Amersfoort met kinderen in de meivakantie. Alle artikelen verschijnen in de Uit-sectie van Nu.nl. Hou de website in de gaten voor meer artikelen die voortkomen uit deze samenwerking.