Inwoners van Amersfoort hoeven zich deze maand geen moment druk te maken. Dankzij de negende editie van Uit In Amersfoort is iedereen precies op de hoogte van het wie, wat en waar in de stad!

Het door Citymarketing uitgegeven gratis tijdschrift zit vol cultuur-, horeca- en stadspromotie. Zo gaan we de stad in met (film)journalist Youssef el Khattabi, buurten we bij Boothill Saloon en De Professor en fladderen we rond op winkelstraat de Leusderweg. Op deze manier moedigen wij inwoners uit zowel stad als regio om naar het centrum van de Keistad te trekken. 

Met betrekking op cultuurpromotie bevat het blad de programma's van lokale culturele instellingen zoals FLUOR, De Lieve Vrouw, Flint en Holland Opera. Daarnaast zijn er interviews met Hassan Elammouri van Musica Mundo en Erik Stapelbroek van Willems Wondere Weiland inbegrepen. Ook zijn er advertenties van Dias Latinos en Amersfoort World Jazz. 

Het magazine is te vinden als bijlage in De Stad Amersfoort in de editie van week 22. In dezelfde week wordt het als glossy magazine verspreid op honderd plekken in Amersfoort, Utrecht (stad) en regio Het Gooi.
Totale oplage: 100.000 stuks. Het blad lees je hier online.