Citymarketing verzorgt dit jaar de online marketing van Beachweek Amersfoort. Tijdens dit event, wat van 2 t/m 7 juli plaatsvindt in het Hoefkwartier, wordt de Eredivisie Beachvolleybal Competitie gehouden. Ook zijn bezoekers, bedrijven en (vrienden)groepen zelf welkom om deel te nemen aan strandactiviteiten als beachvolleybal en voetvolley.

Website

 

Vanuit Citymarketing Amersfoort is er in samenwerking met de organiserende partijen (Sportworkx, Sportivate, Switch Volleybal, Gemeente Amersfoort en Hoefkwartier) een website opgezet met alle nodige informatie over dit evenement.

 

 

Poster

Op aanvraag van de organisatie heeft Citymarketing een poster ontwikkeld voor zowel de BetCity Eredivisie Volleybal als de Beachweek in het algemeen. Deze posters worden gebruikt als opdruk voor flyers en als design voor de abri’s. Laatstgenoemde uiting wordt twee weken voor de start van de Beachweek in bushokjes in de stad opgehangen.

Socials

 

De komende periode besteden wij via diverse kanalen, zoals Instagram, Facebook LinkedIn en via nieuwsbrieven, aandacht aan de Beachweek. In deze campagne richten wij ons op diverse doelgroepen, waaronder potentiële bezoekers, bedrijven en vriendengroepen.

Wil je tussen 2 en 7 juli zelf naar de Beachweek? Bekijk dan de website met handige info en links om jezelf voor activiteiten in te schrijven.