Amersfoort is rijk aan sportevenementen. Met terugkerende evenementen als Marathon Amersfoort, LaVuelta033, Obstaclerun Amersfoort en Keistad Fietsfestival dragen we met onze stad bij aan een sportief en gezonde wereld. Om het sportieve aanbod beter zichtbaar te maken, heeft Citymarketing Amersfoort de webpagina www.sportenamersfoort.nl gelanceerd. Neem vooral een kijkje en ontdek wat Amersfoort op sportief vlak allemaal te bieden heeft.

Op SportenAmersfoort.nl geven we inwoners van regio Amersfoort en de landelijke doelgroep een compleet overzicht van alle sportevenementen. Hiermee trekken we nog meer (sport)liefhebbers naar Amersfoort toe.

NIEUW BEELDMATERIAAL

Hoe zorg je voor een levendige pagina? Met mooi beeldmateriaal natuurlijk. Om te laten zien hoe fijn het is om in Amersfoort te sporten, heeft Citymarketing Amersfoort de samenwerking opgezocht met freerunster Noa Diorgina Man (16).  Voor onze videocampagne ontdekt zij een aantal bijzondere locaties in Amersfoort.

Ook is er een samenwerking met fotograaf Rodney Kersten ontstaan. Als sportfotograaf vereeuwigd hij sportmomenten, maar ook de sporters achter het moment. Dit zorgt voor bijzondere beelden, die de sfeer van onze sportstad perfect vastleggen.

HET COMPLETE AANBOD

Alleen samen maken we het sportieve aanbod van Amersfoort compleet. We zijn druk bezig om de webpagina te optimaliseren. Staat jouw sportevenement niet op de pagina? Heb je tips of aanvullingen? We komen graag met je in contact via citymarketing@amersfoort.nl.