Stichting Citymarketing Amersfoort promoot gezond stedelijk leven én een bruisende (binnen)stad met goedbezochte winkels en evenementen. Met het nieuwe Uit in Amersfoort-magazine slaan we twee vliegen in één klap. De april-mei editie staat vol met sportevenementen en adresjes voor een gezonde maaltijd of een flitsende sportoutfit.

Freerunner Yendor Lambrechts neemt de lezer ditmaal mee de stad in. Hij tipt de beste locaties voor deze urban sport. Tussendoor houden we pauze bij zijn favo food hotspots.   Is freerunnen niet jouw sport? Het magazine bevat tips om fit te worden op jouw manier: of dat nou yoga, fietsen of iets anders is! Stok achter de deur nodig? Geef je deze lente op voor een van de vele sportevenementen!

TRAP HET FESTIVALSEIZOEN GOED AF

Gezondheid draait om het vinden van de juiste balans. Daarom mogen een paar leuke feestjes zeker niet ontbreken! Het magazine bevat alle benodigdheden om het festivalseizoen goed af te trappen. Zo lees je o.a. over het Bevrijdingsfestival, Proef Amersfoort en Dutch International Tangoweek. Ook vertellen we je waar je tijdens Koningsnacht koninklijk kunt feesten!

Links: Dutch International Tangoweek. Rechts: Record Store Day, foto: Teun Boersen

KUNSTZINNIG OPLADEN

Even bijkomen van al dat sporten en feesten? Leun dan achterover in een comfortabele stoel in cultuurhuizen als Flint, De Lieve Vrouw en Theater Veerensmederij. Indien je nog wel op je benen kunt staan: Bij Museum Flehite zie je maar liefst drie nieuwe exposities! Ook in Kunsthal KAdE en Mondriaanhuis staan er schitterende exposities voor je klaar.

Links: Hans Op de Beeck, The Boatman, 2020. Foto: Mike Bink. Rechts: Esther Stocker, Contradictions. Foto: Markus Gradwohl

EERSTE EXEMPLAAR OVERHANDIGD AAN WETHOUDER

Ben van Koningsveld, wethouder Sport en Bewegen, heeft het eerste exemplaar van onze sportieve editie van het Amersfoortse Uitmagazine in ontvangst genomen. Van Koningsveld was onlangs ook aanwezig op onze brainstorm 'Sport en Bewegen' om de genodigden te verwelkomen.

Het tijdschrift van Citymarketing is verspreid als bijlage in de regionale krant De Stad Amersfoort. Daarnaast vind je een glossy versie op meer dan 100 locaties in de regio, waaronder bij supermarkten, culturele instellingen en horeca. Scoor hem voordat hij op is!

Liever online lezen? Dat kan ook hier.
Wil je het magazine thuis ontvangen? Schrijf je dan hier in.